شاید خیلی از طرفداران فوتبال با نام حمید رضا حیدری ،این جوان موفق آشنا باشند .قطعا این بازیکن برای طرفداران فوتبال دراستان وشهرستان ما آشناییتی به تمام دارد. وی در هجد هم خرداد سال ١٣۶٩درمهدی شهر در خانواده ۵ نفره به دنیا آمد.علاوه بر ورزش فوتبال دانشجوی ترم سه مدیریت صنعتی است.فوتبال را از سن ١٢سالگی شروع کرد ونام اولین باشگاه ورزشی که رفت، پاکریس مهدی شهربود . برای آشنایی بیشتر با این بازیکن ١٩ساله فوتبال استان با وی به گفتگو نشستیم:
- چه مقام هایی کسب کرده اید؟
در سال سوم را هنمایی مقام اول استان را کسب کردم و به عنوان بازیکن برتر المپیاد ورزشی دانش آموزان در دانشگاه فردوسی مشهد (که هر چهار سال یکبار برگزار می شد) انتخاب شدم .از سال١٣٨٣تا ٨۵در همه مسابقات بوده ام .سال اول دبیرستان در مسابقات استانی بودم به علت بیماری به کشوری نرفتم .سال دوم دبیرستان دراستان ،نائب قهرمان شدم .در تیم استان برای مسابقات فوتسال کشوری قزوین انتخاب شدم جزو ١۶تیم بودم که در اینجا حذف شدم . دوماه پیش (تیر ماه سال ٨٨)به سایپا کرج راه پیدا کردم که به علت مشکلات خاص دوام نیاوردم.
- آیا در ماه مبارک رمضان نیز مقام هایی به دست آورده اید ؟
بله، ۶ سال در این ماه در مسابقات شرکت کردم، اولین دوره ماه رمضان در سال ۸۳بود که در جونان سوم شدم، در سال ۸۴ در استان سمنان قهرمان نوجوانان ودر شهرستان مهدی شهر قهرمان جوانان شدم.سال ۸۵،۸۶قهرمان جوانان در استان سمنان و شهرستان مهدیشهر که عنوان نائب قهرمان جوانان را در این شهرستان کسب کردم .
در سال ۸۷ نیز نائب قهرمان در استان سمنان وقهرمان جوانان و بزرگسالان در شهرستان مهدی شهر شدم و در سال ۸۸ در مهدیشهر در رده سنی بزرگسالان قهرمان شدم ودر رده جوانان نائب قهرمان شدم و به عنوان آقای گل انتخاب شدم ودر همین سال در استان در رده سنی بزرگسالان و جوانان نائب قهرمان شدم
- چه چیز باعث شد که این رشته ورزشی را انتخاب کنید؟
علاقه
- پر افتخارترین مقام را چه زمانی کسب کرده اید ؟
اولین مقام قهرمانی ودر واقع باید گفت شیرین ترین مقامی که کسب کردم سال سوم راهنمایی بود.
- آیا به غیر از این رشته ورزشی ورزشهای دیگر هم انجام می دهید ؟
خیر ولی به کشتی ووالیبال علاقه داشتم.
- چگونه به این موفقیت دست پیدا کرده اید ؟
تلاش وپشتکار وبیشتر از همه تمرین زیاد داشتم . بهترین مربی که داشتم آقای حامد نورانیان بود و به خاطر آموزش های او بود که من به این موفقیت دست پیدا کردم ومن به او مدیونم.
- خودت را تعریف کن؟
منطقی،بعضی اوقات مغرور ،روابط عمومی بالا از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی دارم .
- فکر می کنید بتوان شما را یک جوان موفق خطاب کرد؟
درشهر و استان یک جوان موفق هستم یعنی برای من ارزش واحترام قائلند.
- آیا خانواده شما هم ورزشکارند؟ به چه رشته ورزشی متمایل اند؟
پدرو برادرم هم فوتبال بازی می کنند و این یکی از دلایلی است که من هم به فوتبال روی آوردم.
- اولین مقامی که کسب کرده اید عکس العمل خانواده تان چگونه بود؟
سال سوم راهنمایی که مقام کسب کردم و در واقع اولین مقام من در فوتبال بود خیلی خوشحال شدند.
- چه توصیه ای برای کسانی که می خواهند رشته ی ورزشی شما را انتخاب کنند دارید؟
تلاش و پشتکار زیاد و انگیزه و اراده قوی داشتن ومهم ترین رکن برای کسانی که می خواهند این رشته ورزشی را انتخاب کنند هدفمند بودن است.
- بهترین روز زندگی شما چه روزی بوده است؟
تولد خواهرزاده ام ، فارغ التحصیل شدن برادرم و انتخاب شدن در تیم فوتبال سایپا
- اگر دوباره به دنیا بیایید باز هم این رشته ورزشی را انتخاب می کنید؟
صددرصد به نظر خودم فوتبال در خونم جریان دارد.
- آرزوی ورزشی ات چیست؟
رسیدن به یک باشگاه ورزشی معتبر
- آرزوی شخصی ات چیست؟
زندگی خوب در آینده( از لحاظ شغلی و ازدواج موفق باشم.)
- حرف آخر…؟
از شما تشکر می کنم که از من دعوت به عمل آوردید.از پدر و مادرم تشکر می کنم که برایم زحمت کشیدند که به این موفقیت دست پیدا کنم.
توصیه من به کسانی که می خواهند این رشته ورزشی را انتخاب کنند: (تلاش کنید تا موفق شوید.)
گفتگو از : فاطمه هاشمی نسب
![]()
![]()

هنوز دیدگاهی برای این نوشته بیان نشده است.