فاطمه زهرا علیزاده متولد سال ۱۳۶۸ ترم پنجم در رشته حسابداری دانشگاه پیام نور سمنان تحصیل می کند. علیزاده به تشویق مادرش در سن ۱۵ سالگی به جامعة القرآن رفت و حفظ قرآن را در این سن شروع کرد.متن زیر گفتگوی خبرنگار ما با این حافظ قرآن است .
- چرا قرآن را برای فعالیت خود انتخاب کردید؟
چون تمام برنامه های زندگی جامع وکامل در قرآن آمده وبهترین کتاب ووسیله برای هدایت می باشد.
- درچه مسابقاتی شرکت کردید وچه مقام هایی کسب کردید؟
در مسابقات سال ۸۷ اوقاف مقام اول استانی ودوم منطقه ای ، مسابقات سال ۸۷و۸۶ جامعة القرآن اول استانی ، مسابقات هلال احمر اول استانی واول منطقه ای ودر مسابقات بسیج اول استانی وسوم کشوری را کسب کرده ام.
- قرآن چه تاثیری در زندگی ، کار وتحصیل شما داشته است؟
دررفتار و اخلاقم خیلی تاثیر گذار بوده وتوانستم وظایفی که در قرآن آمده بودتاحدودی در زندگی خود اعمال کنم از جمله احترام به پدرو مادر واحترام به حقوق دیگران ووفای به عهد وغیره ویکی از فایده های دیگر باعث تقویت حافظه می شود.
-اولین سوره، حزب ،جزءای که حفظ کردی چه احساسی داشتی؟
احساسی داشتم که قادر به بیان آن نیستم.
-آیه ای از قرآن که در شما بیشترین تاثیر را داشته است ؟
آیه ۴۱سوره هودکه در رابطه بااینکه که حضرت نوح( ع ) وقتی می خواست سوار کشتی شود بسم الله الرحمن رحیم گفت باعث شد که همه کارهایم را با نام خدا شروع کنم و آیه ۲۴ سوره کهف که گفته هر چه خدا بخواهد همان اتفاق می افتد که همه اتفاق ها به خواست ومصلحت خداست .
- برای کسانی که دوست دارند در این رشته موفق تر باشند چه پیامی دارید؟
آنها را در درجه اول به خواندن وتوجه به معنی قرآن دعوت می کنم وبعد از آن به اعمال قرآن در رفتار وزندگی .
- یک دعای قرآنی ؟
پروردگارا منحرف نکن قلب های مارابعد از آنکه ما را هدایت کردی وببخش از نزد خودت برای ما رحمت قطعا تو بخشنده ای.
- آیا تنها حفظ وخواندن قرآن کافی است چرا؟
خیر چون قرآن یک معجزه الهی وهدیه ای از طرف خداست که تمام نکات اخلاقی واجتماعی وغیره در آن آمده است حیف است که از آن فقط برای خواندن وحفظ استفاده کنیم.باید بکوشیم تا تمام
آیات قرآن را درزندگی خود پیاده کنیم.
- تا حالا شده در حفظ قرآن کم بیاورید ؟
بله.ولی وقتی کسی در راه قرآن قدم می گذارد خدا همیشه پشتیبان اوست ودست او را می گیرد.
گفتگو از سمیه عالیشاه
![]()
![]()

هنوز دیدگاهی برای این نوشته بیان نشده است.