جستجو

آخرین مطالب از همه بخش‌ها

از حدادی هم بهتر می شوم

از حدادی هم بهتر می شوم

این یک نعمت نیست؟ یک جوان ۵/۲ مترى در یکی از شهرهاى شمالى ایران یافت شده است! این نعمت است آن هم براى جامعه بسکتبال چرا که آنها ارزش قدبلند را مى دانند آنهایى که در به در دنبال جوانانى بالاى ۲ متر هستند. حالا یک نفر پیدا شده که [...]

از حدادی هم بهتر می شوم

کریمی و مرتضی مه زاد در کنار یکدیگر

این یک نعمت نیست؟ یک جوان ۵/۲ مترى در یکی از شهرهاى شمالى ایران یافت شده است! این نعمت است آن هم براى جامعه بسکتبال چرا که آنها ارزش قدبلند را مى دانند آنهایى که در به در دنبال جوانانى بالاى ۲ متر هستند. حالا یک نفر پیدا شده که با این قامت بلند، مى خواهد ایران را در صدر قدبلندترین ها قرار دهد.

مرتضى مهزاد جوان ۲۱ ساله اى است که با قد ۲ مترو ۵۰ سانتى مترى آرزوى بسکتبالیست شدن دارد. او آرزوى بسکتبالیست شدن دارد و جامعه بسکتبال هم آرزوى یک بازیکن ۲۵۰ سانتى مترى.

حالا این آرزو در آستانه برآورده شدن است. محمود مشحون رئیس فدراسیون بسکتبال که زمانى براى یافتن بازیکنان بالاى دو متر جایزه مى داد باید قدر این نعمت را بداند. اگر بتوان به مرتضى مهزاد کمک کرد تا مشکل پایش حل شود، بدون شک پس از چند ماه تمرین کردن زیر نظر یک مربى باتجربه یک برج به برجهاى بسکتبال افزوده خواهد شد. برجى که مى تواند لقب بلندقامت ترین بسکتبالیست جهان را از آن خود کند.

الان یائومینگ چینى با ۲۹/۲ قدبلندترین بازیکن NBA است و حالا ما کسى را داریم که اگر روى او سرمایه گذارى کنیم از یائو ۲۰ سانتى متر بلندتر است بنابراین فرصت را از بسکتبال و این آسمانخراش نگیریم. باید زمینه را مهیا کنیم تا هر دوى آنها به آرزویشان برسند،

شاید تحقق آن یک سال طول بکشد اما اشکالى ندارد در عوض سالها از آن بهره خواهیم برد. در این باره با رضا مشحون مدیر تیم هاى ملى بسکتبال و مرتضى مهزاد در این باره صحبتهایى کرده ایم که در زیر مى خوانید:
آرزوى مرتضى مهزاد چیست؟

یکى از آرزوهایم دیدن على کریمى بود که به آن رسیدم، ۲ آرزوى دیگر هم دارم،ا ول از همه سلامتى ام را به دست آورم و دوم بتوانم یک بسکتبالیست شوم. البته مى دانم که این دو آرزویم هم برآورده خواهد شد.

پس بسکتبال را دوست دارى؟

بله، آن هم خیلى زیاد، همیشه رقابتهاى بسکتبال را دنبال مى کنم همین چندى پیش که قهرمان آسیا شدند، بازى هایشان را دیدم و خیلى خوشحال شدم که توانستند چین را شکست دهند.

علی کریمی در کنار مرتضی مه زاد

خب چرا تا الان بسکتبال بازى نکردى؟

خیلى دوست داشتم بازى کنم اما پاى چپم چند سانت کوتاهتر از آن یکى است به همین خاطر نمى توانم بدوم اما الان که پیش دکترهاى متخصص رفته ام و عکس گرفته اند، مى گویند پایم را عمل کنند، درست مى شود و مى توانم من هم مثل دیگر بازیکنان بدوم.

خب، بعد از عمل فکر مى کنى توانایى این را دارى بسکتبالیست شوى؟

بله، چرا که نه. من استعدادم از همه بسکتبالیست هاى ایران بیشتر است. حاضرم شرط ببندم اگر سلامتى ام را به دست آورم ،از خیلى بازیکنان الان بهتر بازى مى کنم. من از جابر ۳۰ سانتیمتر بلندتر هستم. بازیهاى او را دیده ام و مى دانم مى توانم بهتر از او باشم.

از حامد حدادى چطور؟

بازى حامد را خیلى دوست دارم اما این قول را هم مى دهم از حامد هم بهتر شوم. من خیلى انگیزه براى بازى کردن دارم و از نظر قد و قامت هم در دنیا تک هستم. پس اگر سلامتى ام را به دست آورم، مى توانم یک بسکتبالیست خوب شوم.

من بازى همه بسکتبالیست های ایران و حتى NBA را نگاه می کنم. آیدین نیکخواه بهرامى که فوت کرد را خیلى دوست داشتم. صمد برادر او هم بازیکن بسیار خوبى است. مهدى کامرانى هم همینطور.

من مى خواهم مثل مایکل جردن اسمم ماندگار شود. آنها اگر بدانند یک انسان با فیزیک من وجود دارد ، بدون شک به من

کمک خواهند کرد بسکتبالیست شوم و به آرزویم برسم. فکر مى کنم حامد و جابر من را خیلى خوب درک کنند. به هر حال شرایط من کمى شبیه آنهاست. دلم مى خواهد در کنار آنها برجهاى سه قلوى بسکتبال ایران باشیم. من تمام سعى ام را مى کنم به ورزش ایران کمک کنم و از سبد بسکتبال کشورم به خوبى دفاع کنم. این قدرت را دارم و به آن ایمان دارم، فقط باید مسئولان هم به من اعتماد کنند و دستم را بگیرند و با کمکشان بتوانم سلامتى ام را به دست آورم تا جواب زحمتهایشان را بتوانم بدهم.

م</p>
                <p align=

هنوز دیدگاهی برای این نوشته بیان نشده است.

دیدگاه شما